Wij staan voor u klaar

Klachtenprocedure

Klachtenregeling

Binnen onze praktijk zijn wij steeds bezig de kwaliteit van onze werkzaamheden te verbeteren. Onze specialisten, behandelaars, alle assistenten en medewerkers werken zorgvuldig, toch kunnen door ons behandelings- of benaderingsfouten gemaakt worden. Soms maken wij fouten terwijl wij dat zelf niet opmerken. Graag willen wij dat weten. Wij hebben hiervoor een klachtenprocedure ingesteld.

Problemen zijn er om opgelost te worden en klachten moeten serieus genomen worden. Zo kunnen wij een goede verstandhouding zorgverlener/patiënt waarborgen. Doordat u uw ervaring met ons deelt, kunnen wij binnen onze organisatie maatregelen treffen.

De werkwijze van het management

Uw klacht wordt eerst intern besproken en behandeld. Komen we naar ieders tevredenheid niet tot een gedegen oplossing, dan kunt u vervolgens uw klacht extern indienen. Uw klacht dient altijd schriftelijk te worden ingediend.

De Procedure voor het verwerken van een klacht:

  1. Bent u niet tevreden? Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan! Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt het best even vooraf contact leggen via de receptie. Wij zullen de klacht dan proberen intern op te lossen.
  2. Is uw klacht nog niet opgelost, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar onze kliniek bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.
  3. Komt u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uit? Wij zijn aangesloten bij Geschillencommissie Eza. Wij kunnen u helpen daar een klacht in te dienen.

 

Indien u wenst kunt u onze uitgebreide klachtenprocedure opvragen bij onze balie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00