Wij staan voor u klaar

Behandelingen

Wij zijn een algemene praktijk waarbij iedereen welkom is. 

Behandelingen bij MKA Kliniek Eindhoven

Bij de MKA Kliniek in Eindhoven kunnen wij vele behandelingen uitvoeren die ook in het ziekenhuis worden gedaan. We geven u hier een overzicht van waar we u allemaal mee kunnen helpen.

Daarnaast staan wij ook voor u klaar in het geval van acute problemen en pijn.

Waar het in de meeste ziekenhuizen vaak te druk is om spoedzorg te leveren op een rustige en comfortabele manier is dit voor ons één van onze kerntaken.

Is er bij u sprake van een een afgebroken tand of kies of een abces waar de tandarts u niet verder mee kan helpen, is er een antrumperforatie ontstaan? Wij staan voor u klaar!

De tandarts zal u doorverwijzen naar de kaakchirurg wanneer bij het extraheren van het betreffende element problemen worden verwacht.

Een wortelpuntbehandeling is een ingreep waarbij de ontstoken wortelpunt wordt verwijdert en schoon wordt gemaakt.

Een implantaat is een kunstmatige wortel, meestal vervaardigd uit titanium, die in het kaakbot worden geplaatst. Het implantaat neemt de functie van een tandwortel over.

Om een implantaat te kunnen plaatsen moet uw bot breed en hoog genoeg zijn. Soms is dit niet het geval. De MKA-chirurg brengt dan nieuw bot aan op de plaatsen waar te weinig bot is.

Soms blijkt een gebitselement niet te zijn doorgekomen op het tijdstip dat dit wel zo had moeten zijn.

Parodontale chirurgie is het verwijderen van tandplak en tandsteen rond de tanden en kiezen en onder de tandvleeslijn.

Door middel van uitgebreide diagnose worden  pathologisch veranderingen van het mondslijmvlies vastgesteld.

Botox kan op verschillende manieren door de MKA chirurg worden ingezet, zowel functioneel als esthetisch.

Er zijn een aantal zaken waarop u goed moet letten als u door de MKA chirurg bent behandeld. Bekijk de pagina voor meer info.

Peri-implantitis is een ontsteking die de zachte en harde weefsels rond de tandheelkundige implantaten aantast. Hierdoor kunnen implantaten verloren gaan.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00

Mocht u meer informatie wensen kan u op www.allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen die tandartsen kunnen uitvoeren, informatie over mondgezondheid en diverse tips tot het behouden van een gezonde mond. Kortom, alles over het gebit wordt hier nauwkeurig neergeschreven en geactualiseerd bijgehouden. Word uw vraag niet vermeld? Neem dan gerust contact met ons op.