Informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers

Dank u wel dat u uw patiënt naar MKA Kliniek Eindhoven wilt verwijzen!

mkakliniekeindhoven@zorgmail.nl

info@mkakliniekeindhoven.nl

Wij staan garant voor kwaliteit van zorg en voor een korte wachttijd. Bij pijn helpen wij uw patiënt binnen een paar dagen, bij spoed dezelfde dag. Daarnaast hebben we ruime openingstijden, en zijn we zelfs op zaterdag geopend.

U kunt uw patiënten voor een breed scala van behandelingen aan ons verwijzen;

Wat wij u specifiek kunnen aanbieden naast de korte wachttijden, kwaliteit van zorg en snelle en duidelijke communicatie is het volgende:

Indien mogelijk gebruiken wij door u reeds gemaakte röntgenbeelden als ze recentelijk zijn gemaakt.

Indien u een patiënt wilt verwijzen naar ons ontvangen wij graag van u de verwijsbrief en eventuele recent gemaakte röntgenfoto’s. Dit kunt u verzenden naar ons zorgmailadres mkakliniekeindhoven@zorgmail.nl. Zodra wij de inschrijving verwerkt hebben nemen wij contact op met uw patiënt om een eerste consultafspraak in te plannen

Indien gewenst kan onze MKA chirurg de heer Mavros u telefonisch te woord staan, laat ons dat dan even in de mail weten. Na afloop van de behandeling krijgt u in de regel dezelfde dag nog een terugkoppeling per email.
Tenslotte garanderen we u dat Timko Tandheelkunde, waarmee wij de locatie delen, nooit patiënten zal aannemen die door u verwezen zijn.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00